luni, 28 iulie 2008

Rain...Rain go away.....


Ploaia. Un fenomen natural linistitor din punctul unora de vedere , devastator din punctul de vedere al celor care se afla pe albia raurilor importante si a afluentilor acestora.
De cateva zile incoace tot ce imi este dat sa vad la televizor sunt numai stiri despre inundatii, ploi torentiale, care ,au distrus agoniseala de o viata a oamenilor de la tara.
Nu ca nu m-ar interesa, DOAMNE FERESTE, dar devine enervant sa vezi aceleasi stiri mereu. Ca un consumator de mass media ce esti , deschizi televizorul , si surpriza , ghici ce stire e ? daaaaaaaaaaa ,ai ghicit inundatii. A da si am uitat , ghici cine apare in decor? ai ghicit din nou. Nimeni altul decat, "SuperBase", care nu face altceva decat sa se uite la peisajul "horror" pe care l-a lasat in urma aceasta calamitate naturala, si sa dea din cap.
Bun! Te uiti o ora , doua , trei , dar inca nu te-ai plictisit de atata dat din cap si de atatea promisiuni desarte pe care le faci unor oameni care sunt creduli din nastere pentru ca asa i-au invatat parintii?
Pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic , comportamentul adoptat de parlamentari cand vine vorba de calamitati naturale sau mai stiu eu ce probleme.
Nu-i asa ca ne iubim tara? Normal! doar il avem pe "SuperBase". :>

Niciun comentariu: